dinsdag 20 juli 2010

Tussendoortje

Eigenlijk kabbelt het leven hier op een prettige manier voort. Het weer stelt niets bijzonders voor, elke dag wel een regenbui maar ook zonneschijn. Erg koud is het niet, erg warm ook niet.
De eerste biertjes zijn al opgedronken, we kunnen zeggen dat het goed gelukt is! Nu gaan we perencider proberen te maken.
Elke dag varen hier enorme cruiseschepen langs. Meestal mis ik ze net, dan zijn ze al weer een eind op weg op het fjord.
Nog 3 dagen, dan ben ik jarig en geven we een feestje. Ik hoop op droog weer, maar het zal wel niet. We wilden barbequen, maar dat zal het wel niet worden. Jammer, maar gezellig wordt het toch wel!
Verder zijn we veel aan het werk en dat bevalt ons prima. Over een week komen Feiko\s ouders op bezoek, en dan gaan we vast wel een aantal dagen iets van de omgeving bekijken. En vissen natuurlijk!

2 opmerkingen:

  1. hoi,

    hier gaat het leven ook gewoon verder, echter vandaag is het te heet om gewoon te leven.
    het is maar liefst 30°c en we spannen ons maar niet al teveel in.
    Hopenlijk hebben jullie de 23e mooi weer enkan er wel gebarbequed worden.
    Groetjes H & M

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marjan, Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag en een gezellige dag toegewenst. Dat zal wel lukken zo te horen. Mooi dat jullie het zo naar de zin hebben. Veel goeds voor jullie toekomst!
    Gr. Harm en Hermien.

    BeantwoordenVerwijderen