donderdag 20 augustus 2009

Poes



Sinds anderhalve week hebben we een kat, genaamd Poes. Het beestje van zo'n 3 maanden oud zwierf hier op de camping rond. Hij was bang, mager en koud, dus hebben we hem maar in opgenomen. Er hangen briefjes bij de supermarkt, maar er is nog niemand geweest om die Poes mist.
We blijven deze winter hier op de camping, al dan wel in een megagrote caravan en niet dat paaseitje dat we nu hebben. Op deze manier komen we goedkoop de winter door, en kunnen we verder bekijken of onze plannen mbt tot een rokerij in een andere vissoort haalbaar is.


Feiko werkt nu 5 dagen per week bij Svenn, (Wouter, je krijgt de groeten van hem) en maakt daar allerlei betonnen funderingen en beelden. Die hebben voorlopig nog wel werk. Tegen alle verwachtingen in is het hier op de Fjellstova ook nog altijd druk, zowel met huttenverhuur als eters in het restaurant. Voor mij genoeg te doen! Het duurt niet lang meer of de eerste sneeuw zal hier vallen, dan begint het wintersportseizoen en blijft het hier druk. Hier beginnen namelijk talloze langlaufroutes en ik kan bijna niet wachten om deze zelf uit te proberen!

Oh ja, we hebben een eigen postboks en ons adres is nu: Mad en Feiko, postboks 149, 6240 Orskog.

2 opmerkingen:

  1. he mad,
    op het kaartje van fjellstova staat postcode 6240
    i.p.v. 6249, welke is juist?
    grtz M

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Mad, leuk om te lezen dat jullie je ontfermd hebben over een kat :D

    Groetjes Kat

    BeantwoordenVerwijderen